HET BEGINT MET EEN GOED GESPREK.

U wilt informatiedragers die in één oogopslag de identiteit van uw product laten zien. Varilabel maakt ze ….. en nog wel iets meer.

We denken samen met u na over toepassing, vorm en inhoud. Speciale wensen horen we graag. We beginnen met een persoonlijk gesprek, gevolgd door een duidelijk advies, het opzetten van een proeftraject en daarna de productie. Helder, resultaatgericht en kostenefficiënt.

Persoonlijk gesprek
Samen met u onderzoeken we aan welke specifieke voorwaarden het etiket moet voldoen. Eén van onze specialisten komt graag bij u langs. Belangrijke vragen: Voor welk product? Welke identificatie? In welke omstandigheden wordt het product gebruikt, opgeslagen of vervoerd? Welke functie heeft het etiket? We definiëren uw vraag en schetsen zo een perfect beeld van het etiket dat u wilt gebruiken.

Innovatief advies
Ons advies bevat de antwoorden op alle aspecten van uw vraag. Onze flexibiliteit, vernieuwende kracht en goede samenwerking met diverse leveranciers staan borg voor een adequaat en vakkundig aanbod.
Belangrijke elementen uit het advies zijn:

·   Optimalisering werkwijze
·   Kostenefficiency
·   Juiste materiaalkeuze en/of kleefkracht


Proeftraject
Als u dat wilt, starten we een proeftraject. Op basis van het gegeven advies maken we een ‘proefetiket’. U kunt in de praktijk testen of het etiket aan uw verwachtingen voldoet en welke aanpassingen nog nodig zijn. Het resultaat: uw perfecte oplossing.

Productie
Onze medewerkers zijn echte professionals in het vak. Betrokken en geïnteresseerd in de beste kwaliteit. Bovendien ontwikkelen we in nauwe samenwerking met onze partners/leveranciers voortdurend nieuwe, nog betere materialen en productietechnieken. Dit betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen; die kunnen we zonder problemen continueren bij herhaalopdrachten.