Ballast Nedam

Ballast Nedam werkt graag efficiënt en schoon. Etikettering speelt daarin een belangrijke rol. Varilabel zorgt voor de juiste identificatie met ‘Pressure Tag’ labels. Ze plakken goed, zijn makkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter.

Ballast Nedam Bouwmaterieel levert als bouwmaterieeltechnisch bedrijf bijvoorbeeld steigers, kranen en liften. Het bedrijf richt ook complete bouwplaatsen in met tijdelijke gas-, water- en elektrische installaties en bouwwerkaccommodaties. Voor een juiste belevering, inname en administratieve afhandeling moet het materieel zijn voorzien van de juiste identificatie. Volgens accountmanager William van der Zon een kolfje naar de hand van Varilabel.

‘Ballast Nedam Bouwmaterieel levert materieel aan de werkmaatschappijen en aan derden. Het bedrijf was op zoek naar makkelijk te bevestigen en te verwijderen etiketten met de juiste identificatie. Op die manier kan de chauffeur zien wat het is, voor wie het is en waar hij het naar toe moet brengen. Als het materieel weer terugkomt, moet het eenvoudig kunnen worden ingeboekt. In het verleden ging er wel eens wat verloren door onduidelijke informatie of zelfs door het ontbreken van labels. In eerste instantie wilden ze een makkelijk te bevestigen sleuflabel. In de praktijk werkte dat niet. De sleuflabels moesten heel groot zijn en de oplossing bleek te kostbaar. Wij hebben voorgesteld om ‘Pressure Tag’ labels te gebruiken. Het bijzondere daarvan is dat het alleen op het etiket verlijmt; niet op het product waar je het omheen plakt. Daarnaast is het eenvoudig te verwijderen en laat het geen lijmresten achter. Je kunt het om een dikke buis van een stijger vouwen, maar ook om een dun draadje van een machine. Het label zorgt ervoor dat het bedrijf efficiënt, schoon en flexibel kan opereren. In de praktijk werkt het fantastisch.’