Panelenindustrie Toelevering

Een label dat altijd moet plakken onder stoffige omstandigheden. Voor die uitdaging stond Varilabel bij Panelenindustrie Toelevering. Ook hier was het een kwestie van het maken van de juiste keuze in belijming en materiaal.

Panelenindustrie Toelevering levert producten aan bijna elke branche waar plaatmateriaal wordt toegepast.
Het succes van het bedrijf is gebaseerd op een goede en langdurige relatie met de afnemers. Belangrijke thema's binnen de samenwerking met haar afnemers zijn: het verschaffen van informatie over materiaal- en bewerkingsmogelijkheden, een goede prijs- kwaliteit verhouding, een optimale levertijd en milieufactoren. Accountmanager William van der Zon vertelt over een perfect plakkend label in stoffige omstandigheden.

‘Toelevering assembleert houten bladen tot bijvoorbeeld tafels en kasten. Door het vele zagen gebeurt dit in een stoffige omgeving. In de oude situatie vielen de labels van de producten of ze lieten lijmresten achter. Natuurlijk hebben we eerst goed onderzocht onder welke omstandigheden er werd gewerkt en aan welke eisen de labels precies moesten voldoen. Ze zochten naar een perfect plakkend label onder stoffige omstandigheden. Omdat wij een jarenlange kennis hebben van etiketten en de diverse toepassingen, konden we al snel twee typen labels voorstellen. Binnen een proefopstelling hebben we ze uitgebreid getest. Eén label bleek aan alle eisen te voldoen. Het plakt perfect en laat bij verwijdering geen lijmresten achter. Ook hier was het dus weer een kwestie van het maken van de juiste keuze in belijming en materiaal.’