Zeus Metaal

Voor bevestiging op metaal en beton leverde Varilabel een twee in één label. Inclusief een even simpele als doeltreffende instructie voor de bijzondere werknemers van Zeus Metaal.

Zeus Metaal houdt zich bezig met het produceren van wapeningsnetten en korven voor de prefab betonindustrie. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in kleinschalige productie van metaalproducten. De productie wordt volledig gerealiseerd door gedetacheerd personeel via de WSW (wet sociale werkvoorziening) en jongeren met een Wajong-uitkering. Accountmanager William van der Zon legt uit aan welke speciale eisen de labels van Zeus Metaal moeten voldoen.

‘Het bedrijf was op zoek naar een label dat geschikt moest zijn voor bevestiging op metaal en beton. Na een uitgebreide inventarisatie hebben wij voorgesteld om een duurzaam RATAGS label te gebruiken in A4 formaat.
Dit label kunnen ze zelf inprinten. We hebben een backslit in het etiket gemaakt, zodat ze een deel om metaal kunnen plakken en een deel rechtstreeks op het beton. Het is dus eigenlijk een twee in één label. Omdat de werknemers van Zeus Metaal behoefte hebben aan duidelijke instructies, hebben we via een tekst op de achterkant aangegeven hoe de labels moeten worden toegepast. In de praktijk werkt het prima.’