Edilon Sedra

Heeft u wel eens gehoord van peel & peer etiketten? Je plakt ze makkelijk aan elkaar, maar haalt ze net zo eenvoudig weer los. Hartstikke makkelijk!

Edilon Sedra is wereldwijd actief op het gebied van producten voor spoorweginfrastructuur. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt zeer duurzaam spoorstaafbevestigingsmateriaal voor trein, tram, metro en kraanbanen. Sven Tolsma vertelt over een klant met diverse wensen.

‘Bij Edilon Sedra zijn we eerst eens rustig met elkaar om tafel gaan zitten. Dat betekent: goed luisteren en inventariseren. Wat zijn jullie wensen, wil je anders werken, waar kan worden bespaard et cetera? Als wereldspeler met een grote diversiteit aan producten, gebruiken ze veel etiketten. Inmiddels worden die allemaal bij ons in huis geproduceerd. Van een heel simpel etiket tot een conisch label voor bevestiging op emmers. Heel bijzonder zijn de peel & peer etiketten: twee samengevoegde labels die van elkaar kunnen worden gehaald. Het grote voordeel is dat je drie zijden kunt bedrukken, waardoor meer gegevens op één etiket passen. Dit biedt Edilon Sedra de mogelijkheid variabele gegevens in verschillende talen op te nemen. Dat levert een mooi kostenvoordeel op.’