LIFE IS HARD WHEN YOU
ARE AN ORDINARY LUGGAGE LABEL

De meest klantvriendelijke BagTag voor de luchtvaartindustrie. Geen restmateriaal bij het drop off point en niet verkeerd kunnen plakken zijn twee van de belangrijke voordelen. De 'self service bag drop' wordt met dit label hierdoor pas echt een succes.

NIEUWE WETGEVING HEEFT GROTE GEVOLGEN. WIJ BEGRIJPEN DAT!

Geavanceerde productieprocessen, een veeleisende logistieke keten en nieuwe, steeds strengere wet- en regelgeving. In die omstandigheden zoekt u naar praktische oplossingen. Ook als het om het gebruik van etiketten gaat. Varilabel is uw partner. Altijd proactief, toepassings-én oplossingsgericht.

IN EEN OOGOPSLAG:
WIE OF WAT, WAAR EN WAAROM

Nauwkeurigheid en herkenbaarheid zijn essentieel in de gezondheidszorg. Wie krijgt welk medicijn? Die informatie moet helder en feilloos zijn en toegespitst op de juiste situatie en persoon. Varilabel zet de toon met een allesomvattend pakket, inclusief een speciaal ontwikkeld coderingssysteem en onze printservice.

MODERNE MACHINES GARANDEREN NOG
GEEN TOP ETIKETTEN!

Ons machinepark is uitmuntend en bemand door vakmensen. Professionals in hun vak, geïnteresseerd in de beste kwaliteit labels. Bovendien ontwikkelen we in nauwe samenwerking met onze partners voortdurend innovatieve materialen en productietechnieken.

OMDAT KWALITEIT EN BETROKKENHEID
DE STANDAARD IS!

Voor uw labels zoekt u altijd naar de beste kwaliteit en de meest efficiënte oplossing. Dat doen wij ook. Wij delen onze kennis, denken mee, adviseren en produceren. Dit resulteert in functionele etiketten in alle soorten en maten, die er ook nog eens fraai uitzien.

PRINTKLARE LABELS MET OERSTERKE HECHTING, ZELFS IN ZEE!

Binnenkort moeten wereldwijd op gevaarlijke chemische producten dezelfde waarschuwingen staan. De proactieve oplossing van Varilabel: RATAGS. Dit zeewaterbestendige toplabel krult, krimpt en vlekt niet en heeft een oersterke hechting.

EEN GOED ADVIES.
OOK ALS HET DE GRENS OVER MOET.

Dagelijks vinden in Nederland en over de grens honderdduizenden producten hun weg naar handel en consument. Een logistieke operatie waarin het herkenbare label een cruciale rol speelt. Varilabel kent de markt, adviseert en produceert kostenefficiënte informatiedragers.

LIFE IS HARD WHEN YOU
ARE AN ORDINARY LUGGAGE LABEL

De meest klantvriendelijke BagTag voor de luchtvaartindustrie. Geen restmateriaal bij het drop off point en niet verkeerd kunnen plakken zijn twee van de belangrijke voordelen. De 'self service bag drop' wordt met dit label hierdoor pas echt een succes.

Videos

GHS Tool

Download de GHS Tool

De Varilabel GHS-tool is een digitaal hulpmiddel dat Varilabel speciaal heeft laten ontwikkelen om u te ondersteunen bij het invoeren van de nieuwe GHS-regelgeving in uw bedrijf. De GHS-tool geeft u op de hoofdlijnen inzicht in de gevolgen van de GHS-regels voor de etikettering in uw specifieke situatie.

Hartelijk dank!

U krijgt zo spoedig mogelijk een email met de download link voor de GHS Tool.

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en download de GHS-tool.